Vincent-de-Jong

Vincent de Jong

“Ik sta graag naast de ondernemer. Daarom kijk ik ook naar de lange termijn, een quick fix is leuk maar niet altijd rendabel. Ik werk blijvend aan het vertrouwen, want daar gaat het om in ons vak.”

Vincent heeft na zijn studie bedrijfseconomie, werkervaring opgedaan bij verschillende toonaangevende financiële bedrijven. Hij begon als financieel medewerker, later ook in management en andere leidinggevende functies. Tijdens zijn afstudeerstage deed hij onderzoek naar waarderingsmethoden in het MKB.

In 2015 begon Vincent naast zijn studie bij Byfusion en is sindsdien verantwoordelijk voor automatisering, klantmanagement en personeelsbeleid. In 2018 begon hij als managervan Finovion Rotterdam en sinds 2019 werkt hij na overname ook als manager van Administratiekantoor Punctueel B.V. en is inmiddels toegetreden tot de directie.

Deze kennis en werkervaring gebruikt Vincent dagelijks als hij ambitieuze ondernemers adviseert en begeleidt. Zijn advies is zakelijk, punctueel en altijd gericht op groei en efficiency.

In zijn vrij tijd is Vincent actief op het hockeyveld, op het veld, maar ook in zijn bestuursfunctie. Zijn grootste passie is echter zeilen, als hij niet op het water is, is hij actief in het wedstrijdcomité.

Marcel-de-Jong

Marcel de Jong

“Mijn kennis en ervaring benut ik ten volle als klankbord en sparringpartner voor ondernemers.”

Voor Marcel begon het ondernemen al vroeg; tijdens zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit. Na enkele jaren in de handels- en groothandelsonderneming van zijn ouders te hebben gewerkt als verkoper en later als directeur-grootaandeelhouder, begon hij in 1987 een eigen import-, export- en assemblage bedrijf. Dat bedrijf maakte uiteindelijk deel uit van een multinationale groep. Daar heeft de expertise van bedrijfsovername zich gevormd. Sinds 2003 is Marcel fulltime bezig met bedrijfsovernames, fusies en advies.