Byfusion is een onafhankelijk bedrijf dat ondernemers binnen het MKB financieel advies op maat biedt t.b.v. de onderneming en privé. Sinds 2004 geeft Byfusion specialistisch advies bij grote financiële en bedrijfseconomische vraagstukken. Dat maakt Byfusion dé speler als het gaat om (her)financieren, reorganiseren, maar ook de in- en uitkoop van aandeelhouders. Wij adviseren ondernemers vanuit onze vestigingen in Rotterdam en Nieuw-Vennep.

Byfusion zet zich in voor de ondernemer. Vanaf de eerste dag krijgt de ondernemer persoonlijke ondersteuning van één van de specialisten van Byfusion. Deze specialist staat de ondernemer gedurende het gehele proces bij. De ondernemer is hierbij verzekerd van een transparante werkwijze, een efficiënte samenwerking en duidelijke afspraken.

De medewerkers en adviseurs van Byfusion hebben veel ervaring in het vakgebied en begrijpen de sector als geen ander. Wij bieden kennis en expertise, een groot netwerk, professionele en plezierige begeleiding en een schone lij.

Byfusion voor alle fusies en overnames, bedrijfswaardering, financiering en nog veel meer.
Gaat u met ons in zee? Dan weet u wat u te wachten staat.

Byfusion_over-ons